Πρόσβαση στο ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο Orizontes View Hotel βρίσκεται στο λόφο (800 μ) πάνω από το Κατάκολο, το τουριστικό επίνειο του Νομού Ηλείας.

ΚΑΤΑΚΟΛΟ
Η πρόσβαση στο ξενοδοχείο είναι απλή και εύκολη. Ακολουθήστε την Επαρχιακή Οδό Πύργου – Κατάκολου έως το τέλος της και ανηφορήστε συνεχίζοντας ευθεία στο δρόμο που ανεβαίνει στο λόφο για 800 μέτρα. Υπάρχουν ευδιάκριτες πινακίδες κατά μήκος όλης της διαδρομής.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! στη δεξιά ανοικτή στροφή περιορισμένης ορατότητας ,400 μέτρα πριν το ξενοδοχείο, Ελαττώστε ταχύτητα και κατευθυνθείτε όλο δεξιά.

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΔΙΚΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ
Δύο κεντρικές οδικές αρτηρίες συνδέουν την Ηλεία με την υπόλοιπη Ελλάδα:

Εθνική Οδός Πύργου – Πατρών
Εάν έρχεστε από Κεντρική , Βόρεια ή Ηπειρωτική Ελλάδα διασχίζοντας την γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου και προσπερνώντας την Πάτρα, θα οδηγηθείτε στο Κατάκολο μέσω της Ε.Ο. Πύργου- Πατρών. Στρίβεται δεξιά στην διασταύρωση Λαστέικων όπου υπάρχει φανάρι και πινακίδα σήμανσης προς το Κατάκολο.

Εθνική Οδός Πύργου – Κυπαρισσίας Ε55 (Ενωτική Τσακώνας – Κυπαρισσίας)
Εάν έρχεστε από Αθήνα, Τρίπολη, Καλαμάτα, Σπάρτη, Ναύπλιο και Κόρινθο κτλ, διασχίζοντας τον νέο αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Τριπόλεως- Καλαμάτας,βγείτε στην έξοδο για Πύργο στο ύψος της Τσακώνας ,οδηγείστε ευθεία όλη την συνδετική οδό και στρίψτε δεξιά στο τέλος της συνδετικής στο Καλό νερό . θα οδηγηθείτε στο Κατάκολο, διασχίζοντας την παραλιακή Ε.Ο Πύργου- Κυπαρισσίας και περνώντας μέσα από τον Πύργο ακολουθώντας τις πινακίδες σήμανσης θα φτάσετε στο Κατάκολο.

TIPS
ΤΙΡ 1:Διασταύρωση ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ Ε.Ο. Πύργου- Κυπαρισσίας

Το Καλό νερό είναι ο κόμβος που συνδέει την Ε.Ο Πύργου –Κυπαρισσίας με τον νέο αυτοκινητόδρομο Αθηνών –Τριπόλεως – Καλαμάτας,μέσω της συνδετικής επαρχιακής οδού.Μειώστε ταχύτητα και ακολουθείστε τις πινακίδες σήμανσης.

ΤΙΡ 2: Κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Τριπόλεως στο ύψος ΣΕΑ Νεστάνης θα συναντήσετε πινακίδα εξόδου προς Αρχαία Ολυμπία. Ακολουθείστε την έξοδο αυτή μόνο εάν θέλετε να κάνετε μια γραφική βόλτα στα ορεινά χωριά της Αρκαδίας και της Ηλείας. Η έξοδος αυτή οδηγεί στην παλαιά Ε.Ο Τρίπολης- Αρχ. Ολυμπίας και είναι μια διαδρομή γραφική και όμορφη όμως με πολλές στροφές και επαρχιακό δίκτυο. Σε κάθε άλλη περίπτωση συνεχίστε την πορεία σας στον αυτοκινητόδρομο προσπερνώντας την Τρίπολη και την Μεγαλόπολη και ακολουθείστε την έξοδο προς Πύργο στον κόμβο της Τσακώνας.

ΚΑΤΑΚΟΛΟ- ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
Ο σημαντικότερος προορισμός της Ηλείας η Αρχαία Ολυμπία βρίσκετε 33 χλμ μακριά από το ξενοδοχείο.

Ακολουθείστε την Επαρχιακή Οδό Κατάκολου- Πύργου και στρίψτε αριστερά στο φανάρι Αγ. Ιωάννη. Οδηγείστε ευθεία έως το επόμενο φανάρι που είναι η διασταύρωση Λαστέικων και στρίψτε δεξιά στην Ε.Ο. Κινηθείτε ευθεία για 23 χλμ έως την Αρχαία Ολυμπία.